Objeccio fiscal

Projecte 2016. Crida a la desobediència fiscal: Acció directa amb els refugiats

A escala internacional, el 2015 és l'any en què la dimensió de les injustícies afecta al conjunt de la UE i a la globalitat dels seus dirigents polítics. La mal anomenada crisi de refugiats és realment una pèrdua real dels valors que es van reclamar per crear la vella Europa.

Fugint de la guerra i de la misèria moren al mar, si aconsegueixen arribar se'ls tanca amuntegats en nous camps de concentració a la intempèrie, si intenten continuar travessant fronteres són colpejats i gasejats per acabar deportats a Turquia, un país on els drets humans han estat denunciats per la mateixa UE. 

La Unió Europea, amb els diners dels impostos de tots els europeus ha entregat 6.000 milions d'euros a Turquia, per que controli el fluix de refugiats fent-hi de frontera, amb un acord que vulnera tots els tractats de drets humans que els mateixos països han acordat i ratificat tantíssimes vegades.

Aquest 6.000 milions donats, és més de 10 vegades el pressupost anual per "integració" de refugiats i migrants a l'UE. Amb aquesta xifra, 1 milió de refugiats obtindrien  6.000 euros cadascú i optarien a llogar un habitatge i cobrir les seves necessitats bàsiques i començar una nova vida.

Aquesta xifra es gairebé el 5% del pressupost anual de la UE i sense el suport de la població que no ha estat consultada, cada ciutadà membre de la mateixa ha lliurat més de 10 € al Govern de Turquia, sense comptar les despeses dels països aixecant murs, desplaçant policies a les fronteres, "material antidisturbis" empleats, etc. Si aquestes quantitats utilitzades per militaritzar les fronteres es fessin públiques, aquesta xifra augmentaria considerablement.

Com ja varem dir contra una guerra: NO en el nostre nom i NO amb els nostres impostos. Per això, ara que tenim que regularitzar els nostres impostos amb l'estat amb la declaració de renda, podem negar-nos  a participar amb aquestes polítiques assassines i revertir els nostres impostos en ajudar als refugiats.

Si voleu donar suport a aquests projecte, us demanem que feu l'ingrés de la vostra objecció fiscal al compte de Triodos Bank IBAN ES84 1491/0001/28/2098183425 indicant en el concepte "Per a objecció fiscal, el vostre nom i cognoms".

 

 

Altres campanyes on destinar els diners de l'OF

 

 

Triodos Bank:  ES91 1491 0001 2220 1183 6521
(A l’inici del concepte posa “StopMM”)
 
Sou aquí: Home Projectes