Objeccio fiscal

Què és l'objecció fiscal?

logo "qué és" És la negació a col·laborar amb l’Estat en la preparació de les guerres i en el manteniment de l’estructura militar. Llegir més.

Com es fa?

mod com_es_fa El primer pas és fer la declaració de renda fins arribar a la quota resultant de l'autoliquidació (casella 595), on es posen les retencions de l’IRPF i dels bancs. Llegir més.

Què és el SIOF?

mod siof És una entitat de caràcter no lucratiu que dóna suport a les campanyes per donar a conèixer l'objecció fiscal a les despeses militars. Llegir més.

Teoría

mod teoria Va ser al començament del segle XX, a Suècia, quan es va reconèixer per primera vegada el dret a l'objecció de consciència. Llegir més.

Què és el SIOF?

El SIOF, o Servei d'Informació de l'Objecció Fiscal a les despeses militars, és una entitat de caràcter no lucratiu que dóna suport a totes les campanyes que anualment es desenvolupen a Catalunya i a l'Estat espanyol per donar a conèixer l'objecció fiscal a les despeses militars.

El SIOF té la seu als locals del Centre d'Estudis per la Pau J.M. Delàs i es reuneix cada dimecres de les 18 a les 20 hores

El SIOF està adherit a la Campanya Internacional pels Impostos per la Pau i l'Objecció Fiscal i s'adhereix a totes les campanyes d'entitats afins en la lluita per la Pau i per l'eliminació dels exèrcits.

            logo delas_101      lafedeCAT 4000pxicono insumissia

 

 Erasme de Janer, 8 Entresol Despatx 9 08001 BARCELONA

Tel: (93) 441 19 47 

Correu electrònic: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

icono siof    

Sou aquí: Home Inici Uncategorised Què és el SIOF?